God jul fra oss i Gamer.no

Myshun, pixabay

Året er straks omme, og jeg vil ønske alle en god jul og et godt nytt år. Ta en pust i bakken, unn deg noe godt, og feir julen akkurat slik du ønsker.

I mange år nå har Gamer.no vært en havn for mange forskjellige spillere, fra trofaste lesere og spillinteresserte som snubler via et Google-søk, til ligadeltakere i Good Game-ligaen.

Takk til dere alle for at dere fortsatt er her, over 20 år etter at Gamer.no først åpnet.

I dagene fremover blir det roligere her på nettsiden, men vi kommer til å publisere vår årskåring samt skribentenes personlige favoritter.

Det begynner å bli en klisje å si det, men 2023 har vært et særdeles bra år for spill, men et vanskelig år for særlig den internasjonale spillbransjen.

På spillfronten har det vært et år med en overflod av varierte og sterke spillopplevelser. Og våre anmeldere har også latt seg bergta av kvaliteten og bredden som bransjen har fått til.

For dem som har jobbet på disse spillene har det derimot vært tøft. Ifølge et estimat fra nettsiden Game Industry Layoffs har over 9000 mistet jobben i år, og vi har sett forskjellige store og små selskaper kutte betydelige antall ansatte måned etter måned. De negative effektene av nedbemanningene vil vi nok se i årene som kommer.

Også her til lands har det vært trange tider. Vi i Good Game og Gamer.no merker – i likhet med mange andre – effektene av den økonomiske situasjonen i Norge, og 2023 har vært et tungt år.

Det meste av våre problemer blekner likevel i forhold til de siste grusomme månedene i Gaza, og den stadig pågående krigen i Ukraina. Håpet er at 2024 blir et bedre år for verden.

Nå skal vi ta et knippe rolige dager, og håper alle får en fin og trygg jul, og at dere tar vare på hverandre.

Takk for i år! Vi sees neste år.

Siste fra forsiden