God jul og godt nytt år fra oss i Gamer.no

Da er det endelig jul igjen, og den gode julestemningen er nok en gang å finne ute, inne og på Internett. Redaksjonen i Gamer.no ønsker alle våre lesere en riktig god jul og et godt nytt år!

Det har vært et svært begivenhetsrikt spillår både i Norge og i resten av verden. Ferskt i minne ligger en av tidenes kanskje aller beste spillhøster, men vi må ikke glemme at vi i år for første gang fikk egne TV-programmer dedikert til spill i Norge. Først Nerd på NRK 2, deretter Spillmagasinet på TV2 i beste sendetid hver lørdag i hele høst.

I år ble også Gullstikka, spillbransjens prisutdeling, arrangert for andre året på rad. Gullstikka ser ut til å bli et fast innslag i årene som kommer, og det kan bli spennnede å se hvor lang tid det tar før vi ser Gullstikka direkte på TV.

I november nådde Gamer.no en ny milepæl ved å for første gang passere 100 000 unike lesere* på en måned . Med 113 000 unike lesere* er vi det nest største nettstedet i Hardware-nettverket, og det største nettstedet dedikert til data- og videospill i Norge.

Nå tar deler av redaksjonen i Gamer.no juleferie, og oppdateringsfrekvensen blir derfor ikke like høy som dere er vant med. Men noen oppdateringer blir det, blant annet et intervju med utviklerne av Hearts of Iron 2, en stor artikkel hvor vi kårer årets beste og verste utgivelser og hendelser i spillbransjen, anmeldelser vi ikke rakk å skrive før juleferien og naturligvis vil vi oppdatere dere med de viktigste nyhetene.

I 2005 har vi en hel haug med spennende planer for Gamer.no. Uten å røpe for mye nå, kan vi love at vi skal ta Gamer.no til et nytt nivå for å fortsette være blant de ledende nettstedene for informasjon om data- og videospill i Norge.

En riktig god jul og et fortreffelig nytt år ønskes fra alle oss i redaksjonen!

* Kilde: TNS Gallup

Siste fra forsiden