Mass Effect 2- dato spikret

God nytt år

EA og BioWare har kunngjort når oppfølgeren kommer ut.

Det er nesten to år siden det første Mass Effect kom. og romrollespillet fikk stående applaus av en samlet spillpresse. Gamer.no var ikke et unntak i så måte.

Nå har BioWare endelig bekreftet utgivelsesdatoen på Mass Effect 2. Spillet kommer til Xbox 360 og PC 26. januar i USA, og 28. januar 2010 her i Norge.

Slik ser Inferno-rustningen ut.

Dermed får vi igjen stifte bekjentskap med kommandør Shepard og et stort persongalleri av interessante figurer.

– Våre fans vil få litt av en opplevelse på nyåret, det andre spillet i trilogien vil holde utrolig høy kvalitet, sier BioWares Dr. Ray Muzyka i en pressemelding.

Muzyka vil også gjerne belønne dem som forhåndsbestiller gjennom samarbeidende butikker i USA og Europa. Det meldes at de som forhåndsbestiller via Gamestop vil få en kode som låser opp to unike gjenstander. Dette er en Terminus angrepsrustning og et tungt våpen ved navnet M-490 Blackstorm.

De som forhåndsbestiller hos andre butikker vil få en Inferno-rustning, som gir deg unike evner.

I Mass Effect 2 må Shepard og hans menn ta et oppdrag så farlig at det beskrives som det reneste selvmord. Her blandes skytespill, rollespill og eventyrspill for å gi deg en komplett spillopplevelse.

Vi koste oss med tittelen på sommerens Gamescom, og du kan selvsagt lese våre inntrykk mens du venter på at det skal bli 2010.

Siste fra forsiden