God of War Ragnarok

God of War Ragnarok-utvikler lover at spillet fortsatt kommer i år

Sony Interactive Entertainment

I anledning fireårsjubileet til Sony Santa Monicas God of War, slapp studioet en kort video tidligere denne uka. Der fortalte spillsjef Cory Barlog at tiden enda ikke er inne for å vise frem neste spill i serien – God of War Ragnarok.

Med bare åtte måneder igjen av spillets planlagte 2022-lanseringsvindu, uttrykte mange fans bekymring for hvorvidt det kommer til å skli ut til neste år. Det har animasjonssjefen imidlertid avvist.

På spørsmål om han kunne garantere at God of War Ragnarok kommer i 2022, svarte Santa Monica Studios' Bruno Velazquez kort og kontant at ja, det gjør det.

Dermed får vi tro at Kratos og Atreus får fortsette sitt eventyr innen utgangen av året. God of War Ragnarok plukker opp handlingen tre år etter det forrige spillet, der far og sønn legger ut på leting etter den norrøne krigsguden Tyr.

Opprinnelig skulle spillet lanseres i 2021, men forsinkelser i produksjonen førte til en utsettelse til året etter. I høst tok Kratos' stemmeskuespiller Christopher Judge på seg skylda for utsettelsen. Slik Judge forteller det måtte han gjennom en rekke operasjoner i 2019, og Sony valgte å holde igjen spillet for å gi ham tid til å komme seg på beina igjen.

LES OGSÅ: Xenoblade Chronicles 3 kommer tidligere enn ventet »

Siste fra forsiden