God of War - PlayStation 5

God of War ruller ut 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet på PlayStation 5

Gratis oppdatering ute i dag.

Sony Interactive Entertainment

En ny oppdatering for det kritikerroste God of War rulles tirsdag ut til PlayStation 5. Oppdateringen tar sikte på å forbedre spillet på Sonys nyste konsoll, med oppgraderinger til både oppløsning og bildefrekvens.

Fra i dag skal God of War kjøre enda bedre på PlayStation 5.
Sony Interactive Entertainment

Som Sony Santa Monica forklarer i en fersk utviklerblogg, kombinerer oppdateringen de to grafikkmodusene som er tilgjengelige for God of War på PlayStation 4 Pro. Løsningen er «det beste fra begge verdener», med 60 bilder i sekundet og 4K-oppløsning ved hjelp av såkalt «checkerboard rendering».

For de som foretrekker den opprinnelige God of War-opplevelsen påpeker utvikleren at denne løsningen også er tilgjengelig. I så fall er det bare å velge «Original Performance Experience» via spillets meny, som gir 4K-oppløsning låst til 30 bilder i sekundet.

Oppdateringen er gratis for alle som eier God of War og som har klart å skaffe seg en PlayStation 5.

Nytt God of War på vei

Santa Monica-studioet jobber også med en fullverdig oppfølger til God of War, som ble avduket i september i fjor. Foreløpig vet vi veldig lite om Kratos' neste eventyr, men med undertittelen Ragnarok er det i hvert fall sannsynlig at serien holder seg til vikingtematikken.

Det som er sikkert er at det er knyttet enorme forventninger til God of War: Ragnarok. Det forrige spillet om krigsguden – lansert i 2018 – ble svært godt mottatt av både fans og kritikere, og vår egen Andreas Bjørnbekk kalte spillet «et mesterverk av store proposjoner».

LES OGSÅ: PlayStation 5-eksklusive Returnal utsatt med en måned »

Siste fra forsiden