Returnal - PlayStation 5

PlayStation 5-eksklusive Returnal utsatt med en måned

Housemarque og Sony har funnet ut at spillet trenger litt mer finpuss.

Housemarque

Returnal, det neste spillet fra Resogun- og Matterfall-skaper Housemarque, rekker likevel ikke sin planlagte slippdato 19. mars. Lanseringen av det PlayStation 5-eksklusive spillet er satt på vent en drøy måned, og det kommer nå først 30. april.

Returnal utsettes, men ventetiden blir ikke veldig lang.
Housemarque

Utsettelsen ble kunngjort torsdag, i en kort Twitter-melding fra Sony. Der forklarer selskapet at det har blitt enig med utvikler Housemarque om at Returnal trenger litt mer tid i ovnen.

– Returnal har en ny slippdato – 30. april 2021. Sony Interactive Entertainment og Housemarque har besluttet å flytte lanseringsdatoen for å gi teamet ekstra tid til å fortsette å polere på spillet, slik at det når det kvalitetsnivået som spillere forventer fra Housemarque, lyder uttalelsen.

Skyt deg til frihet

Returnal ble opprinnelig avduket under en av Sonys PlayStation 5-presentasjoner i fjor. Som et skytespill i tredjepersons synsvinkel staker det ut en litt annen retning enn hva Housemarque har levert før, men det ser fortsatt ut til å by på kjente elementer som kuleregn og et bredt fargespekter.

Spillere styrer en astronaut som har krasjlandet på en fremmed planet. Der blir hun angrepet av en drøss med forskjellige skapninger, og hver gang man dør må hun begynne forfra igjen.

Det kommende Harry Potter-rollespillet er også forsinket.
Hogwarts Legacy-utvikleren trenger mer tid »

Siste fra forsiden