Hogwarts Legacy - utsatt

Hogwarts Legacy utsatt til 2022

Rollespillet basert på Harry Potter-universet trenger mer tid.

Warner Bros. Games

16. september 2020 kom den offisielle bekreftelsen på at et skikkelig Harry Potter-rollespill var på vei. Utvikler Avalanche Software fortalte den gang at målet var å gi ut spillet i løpet av 2021, men sånn blir det likevel ikke.

Via spillets offisielle Twitter-konto melder teamet nå at Hogwarts Legacy – som spillet heter – først kommer en gang til neste år. I den korte uttalelsen forklarer utvikleren at prosjektet trenger mer tid i ovnen for at det skal bli så bra som mulig.

– Vi ønsker å takke fans fra hele verden for den fantastiske mottakelsen som Hogwarts Legacy-kunngjøringen fikk. Å skape den beste mulige opplevelsen for hele trollmannsverdenen og spillfans er kjempeviktig for oss, så vi gir spillet den tiden det trenger. Hogwarts Legacy vil lanseres i 2022.

Før Harry Potters tid

Hogwarts Legacy lar spillere utforske magiverdenen på 1800-tallet, lenge før Harry Potters tid. Her begynner man som elev på Galtvort, før turen går ut i en stor og åpen verden med nye eventyr å oppdage.

Spillet er bekreftet for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S, og lansering blir altså en gang i 2022.

LES OGSÅ: Bethesda har kunngjort et Indiana Jones-spill »

Siste fra forsiden