Returnal

Returnal-oppdatering trukket tilbake etter ødeleggende feil

Oppdatert: Problemet skal nå være løst.

Housemarque

Oppdatering 13:00: Problemet med Returnals nye oppdatering er løst, og spillere kan nå laste ned Patch 1.3.4. Denne fikser en feil med trofeer i spillet og fjerner muligheten til å jukse i spillet ved å koble til et tastatur til PlayStation 5.

Ifølge Housemarque skal den nye 1.3.4-varianten fikse på lagringsfiler som ble ødelagt av den opprinnelige oppdateringen. Dessverre gjelder ikke dette alle, skriver teamet på sine nettsider, og i noen tilfeller kan fremdriften være borte for godt.

Opprinnelig sak følger.

Onsdag kveld rullet Housemarque ut en liten oppdatering for skytespillet Returnal. Målet var å rette opp i diverse feil med spillet, men den endte med å skape flere problemer enn den fikset.

Like etter at oppdateringen gikk ut begynte spillere å melde om spillkrasj og gjentatte tilfeller av feilmeldingen CE-1000028-1. Noen timer senere valgte utvikleren å sende spillet tilbake til den forrige oppdateringen, men for de som ble rammet er en full reinstallering tilsynelatende den eneste løsningen.

– Patch 1.3.3 er trukket og vi går tilbake til Patch 1.3.1 til den er fikset. Vi retter opp problemet nå og en ny oppdatering vil lanseres om noen timer. Alle brukere som ble påvirket av 1.3.3 er nødt til å laste ned spillet på nytt. Vi er oppriktig lei oss, skrev Housemarque på Twitter.

Engasjerende skytespill

PlayStation 5-spillet Returnal tar spillere med til Atropos, en uhyggelig og monsterbefengt planet. I rollen som astronauten Selene må spillere løse planetens mysterium, der hvert dødsfall betyr at man må starte forfra igjen.

Vår anmelder var svært positiv til opplevelsen, og landet på en åtter på karakterskalaen. Spesielt trakk han frem spillets engasjerende historieformidling, samt det hektiske kampsystemet.

– Returnal er stort, prangende og fullt av mystisk og engasjerende historieformidling. Det er en opplevelse som fra første stund bærer preg av død, fordervelse og utenomjordisk fare, men som takket være responsiv styring og god utnyttelse av PlayStation 5 har mer enn nok å by på for den som tåler litt juling, skrev Espen Jansen.

LES OGSÅ: Discord kommer til PlayStation neste år »

Siste fra forsiden