Gotham Knights

Gotham Knights forsinkes til neste år

Utvikleren trenger mer tid til polering.

Det neste spillet som foregår i Batman-universet, Gotham Knights, skulle opprinnelig komme en gang i inneværende år. Nå har utvikleren kunngjort at spillet forsinkes til 2022, uten at en nærmere dato foreligger.

Som vanlig er forklaringen at spillet trenger mer tid til finpuss. Flere glimt fra spillet vil imidlertid vises frem i løpet av de kommende månedene, lover utvikleren.

Den eneste gameplay-videoen utvikleren har publisert så langt kan du se øverst i artikkelen.

Mangler Batman

Warner Bros. Interactive Entertainment

Gotham Knights vil avvike en del fra de andre spillene i Warner Brothers' Batman-serie. Spillet beskrives som en actionrollespill som foregår i en åpen verden, og denne gangen glimrer Batman selv med sitt fravær.

I stedet er det Batgirl, Nightwing, Red Hood og Robin som må redde Gotham City fra en farlig, kriminell underverden. Spillet kan spilles i enspillermodus, eller sammen med én annen spiller.

Gotham Knights utvikles av WB Games Montréal, som også stod bak Batman: Arkham Origins. Den tittelen fikk ikke på langt nær like god mottakelse som de øvrige, kritikerroste Batman Arkham-spillene fra britiske Rocksteady Studios – studioet som skapte serien.

Hvorvidt WB Games Montréal vil gjenopprette ryktet sitt med det neste spillet gjenstår å se. Spillet slippes til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X og PC, men datoen er altså ennå ikke klar.

Rocksteady Studios jobber også med et nytt spill: Se den første Suicide Squad: Kill the Justice League-traileren »

Siste fra forsiden