Gotham Knights

Fans slakter ny Gotham Knights-video

Samtidig melder Warner at spillet dropper PlayStation 4- og Xbox One-versjoner.

Tirsdag rullet Warner Bros. ut en 13 minutter lang video fra Gotham Knights. Videoen – som du kan se over – viser spilling fra det kommende actioneventyret, der heltene Nightwing og Red Hood banker opp diverse kjeltringer.

Red Hood.
Warner Bros.

Presentasjonen har imidlertid ikke falt i smak blant fans, og YouTube, Twitter og ResetEra flommer over av negative kommentarer som mener at kampsystemet virker klønete.

Spesielt trekker flere frem måten figurene «glir» bortover gulvet for å plasseres på riktig sted for et angrep. Skytingen har også fått en del pepper, ettersom Red Hoods våpen virker svært lite effektive mot fiender.

Ved siden av kamper byr videoen også på glimt av sniking, oppgradering av utstyr og de forskjellige måtene man kan ferdes rundt i Gotham. Nightwing har en haug med gadgets som lar han sveve fra hustak til hustak, mens Red Hood kan hoppe i løse luften.

Dropper forrige konsollgenerasjon

Mens spillet kritiseres for det fans mener er et utdatert kampsystem, har Warner kunngjort at Gotham Knights satser utelukkende på nye konsoller. Utviklerteamet har nemlig skrotet de planlagte versjonene for PlayStation 4 og Xbox One.

– For å gi spillere den beste mulige spillopplevelsen vil spillet lanseres på PlayStation 5, Xbox Series X/S og PC og vil ikke bli tilgjengelig for PlayStation 4 og Xbox One, forklarer Warner via spillets nettsider.

Gotham Knights lanseres 25. oktober.

Warner har flere superheltspill på vei.
Suicide Squad har riktignok blitt utsatt til neste år »

Siste fra forsiden