Gotham Knights

Gotham Knights-trailer utforsker den mystiske organisasjonen Court of Owls

Warner Bros.

En ny DC Fandome ble avholdt i helgen, med haugevis av nyheter om filmer, serier og spill fra DC Comics. Blant spillene som dukket opp var Gotham Knights, som fikk en fersk trailer.

Se den nye traileren for Gotham Knights. (Video: Warner Bros.)

Traileren – som du kan se til høyre i artikkelen – graver litt dypere i spillets historie. Her får vi et lite glimt av kjeltringen Penguin, men hovedfokuset ligger på den mystiske organisasjonen Court of Owls.

Etter å ha operert i det skjulte i alle år, kommer uglene frem for å lage bråk i Gotham. Det blir opp til spillets helter å avdekke organisasjonens hemmeligheter og sette en stopper for ondskapen.

Uten Batman

Actionrollespillet Gotham Knights bygger videre på det kjente Batman-universet, men flaggermusmannen selv er ikke med denne gangen. I stedet er det Robin, Red Hood, Nightwing og Batgirl som tar opp kampen mot Gothams skurker.

Spillet kan oppleves alene eller sammen med en venn på nett. Akkurat hvordan det skal fungere fikk vi en liten kikk på i fjor, men enda er det mange ubesvarte spørsmål.

Warner Bros. har enda ikke satt noen offisiell slippdato, men melder at spillet kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S i 2022.

Et nytt Spider-Man-spill er også på vei.
Spider-Man 2 forteller en mørkere historie enn forgjengeren »

Siste fra forsiden