Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad offisielt utsatt til neste år

Kommer i løpet av våren.

Warner Bros.

Tidligere denne måneden begynte rykter å svirre om at Suicide Squad: Kill the Justice League skulle utsettes. Onsdag kom den offisielle bekreftelsen på at spillet ikke kommer før til neste år.

Det var spillsjef Sefton Hill som på Twitter kunngjorde at spillet nå først kommer til våren 2023. Han erkjente at forsinkelsen nok ville være frustrerende for spillere, men at den likevel var nødvendig.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

– Vi har tatt den vanskelige beslutningen om å utsette Suicide Squad: Kill the Justice League til våren 2023. Jeg vet at en utsettelse er frustrerende, men den tiden kommer vil brukes til å lage det beste spillet så bra som det kan bli.

Suicide Squad: Kill the Justice League ble først avduket for snart to år siden, og er det neste actionspillet fra Batman: Arkham-utvikler Rocksteady Studios.

Man får spille som de fire Suicide Squad-gærningene Harley Quinn, King Shark, Deadshot og Captain Boomerang, som sammen skal redde verden fra slemme versjoner av Supermann, The Flash og flere. Spillet kan oppleves alene eller med opptil tre venner.

Suicide Squad: Kill the Justice League utvikles for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Suicide Squad: Kill the Justice League-trailer viser hvordan det blir å spille »

Siste fra forsiden