Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League-lanseringen utsettes igjen

Ryktene stemte.

Warner Bros.

For en drøy måned siden rapporterte vi om utsettelsesrykter rundt Suicide Squad: Kill the Justice League. Ryktene viste seg å stemme, og Rocksteady melder nå at spillet først vil lanseres til neste år.

Utvikleren tar seg ni ekstra måneder med utviklingstid og flytter lanseringen fra mai i år til 2. februar 2024. Via Twitter forklarer Rocksteady at det var en vanskelig, men nødvendig beslutning.

– Vi har tatt den vanskelige, men nødvendige beslutningen om å ta tiden som trengs for å gjøre spillet til den beste kvalitetsopplevelsen for spillere. Takk til vårt fantastiske spillersamfunn for den fortsatte støtten, tålmodigheten og forståelsen. Det er mye mer å dele i løpet av de neste månedene og vi ser frem til å se treffe dere i Metropolis til neste år.

Utsettelsen kommer etter en kraftig kritisert presentasjon av Suicide Squad: Kill the Justice League tidligere i år. Spillere klagde blant annet på games as a service-modellen og krav om Internett-tilkobling selv i enspiller. Hvorvidt noe av dette nå vil endres på er uvisst.

Dette er den andre store utsettelsen for Suicide Squad: Kill the Justice League. Spillet ble opprinnelig avduket i 2020, og skulle den gang lanseres to år senere. Så kom utsettelsen til 2023 og nå altså til 2024.

LES OGSÅ: Tidligere Bioware-topp hentet inn for å gjøre ferdig Dragon Age: Dreadwolf »

Siste fra forsiden