Suicide Squad: Kill the Justice League

Se den første Suicide Squad: Kill the Justice League-traileren

Rocksteadys neste actionspill lanseres i 2022.

Etter en lang periode med rykter og hint, har Warner Bros. og Rocksteady offisielt avduket Suicide Squad: Kill the Justice League. Det neste spillet fra Batman Arkham-utvikleren ble vist frem under helgens DC Fandome-arrangement, med en trailer som du kan se over.

Når heltene blir onde er det skurkene som må redde dagen.
Warner Bros.

Den forhåndsrendrede videoen viser fire av Suicide Squad-kjeltringene spillere får møte på – Harley Quinn, King Shark, Deadshot og Captain Boomerang. Vi får også et glimt av en ond Supermann, og som spilltittelen antyder er målet altså å kverke Justice League-gjengen.

Warner Bros. beskriver Suicide Squad: Kill the Justice League som en slags actioneventyr/skytespill-hybrid, Hvordan spillet faktisk vil fungere fikk vi ikke se noe av, men Rocksteady forteller at det skal foregå i en åpen Metropolis-verden med muligheter for å spille enten alene med datastyrte medhjelpere eller sammen med opptil tre venner. Spillet er også satt i samme univers som Batman Arkham-serien.

Suicide Squad: Kill the Justice League er enda et stykke unna, og skal først lanseres en gang i 2022. Det blir da å finne på PC, såvel som på de kommende konsollene PlayStation 5 og Xbox Series X.

Avdukingen av spillet kommer midt oppi en utfordrende tid for Rocksteady, med ferske anklager om trakassering hos studioet. I en egen uttalelse forteller Rocksteady at grep allerede er tatt for å stanse dårlig oppførsel, og at det jobbes videre for at studioet skal være en mer inkluderende arbeidsplass for alle.

LES OGSÅ: Det neste Batman-spillet dropper Batman »

Siste fra forsiden