Nytt studio fra Batman: Arkham-folkene

Rocksteady-grunnleggerne åpner nytt spillstudio

Batman: Arkham Knight.
Rocksteady

TLDR

  • Rocksteady-grunnleggere Sefton Hill og Jamie Walker har åpnet et nytt spillstudio i nordøstre del av London kalt Hundred Star Games.
  • Hundred Star Games sikter på å skape et team på 100 industri-veteraner og nye talenter for å lage banebrytende spillopplevelser.
  • Det nye studioet har allerede ansatt flere spillutviklere fra Rocksteady. Grunnleggerne er mest kjent for de tre kritikerroste Batman: Arkham-spillene.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Det er litt over et år siden Rocksteady-grunnleggere Sefton Hill og Jamie Walker forlot studioet, midt i utviklingen av Suicide Squad: Kill the Justice League som slippes om en måneds tid.

Nå har det blitt kjent at de to grunnleggerne har åpnet et nytt spillstudio i nordøstre del av London kalt Hundred Star Games. Det melder Polygon som snappet opp navnene til Walker og Hill på businessnettsiden Endole.

En beskrivelse av studoiet på nettsiden Great Place to Work gir litt mer informasjon.

– Hundred Star Games er en dataspill-startup som holder til i East London. Vårt etos er å skape et lite team på kun 100 industriveteraner og nye talenter, som alle er dedikerte til å lage banebrytende spilloplevelser som inspirerer og fengsler spillere verden over, beskriver studioet selv.

For øyeblikket rekrutterer studioet nye ansatte via sine nettsider, og Polygon melder at de har hyret inn flere spillutviklere fra Rocksteady i løpet av de siste månedene.

Rocksteady er mest kjent for de tre Batman: Arkham-spillene som de utviklet mellom 2009 og 2015. Spillene, der Batman boltrer seg rundt i Arkam Asylum og senere Arkham City, ble kritikerrost og en braksuksess for studioet.

Suicide Squad: Kill the Justice League er noe litt annet fra studioet, med et større fokus på flerspiller med opp til tre venner. Her får man spille som firkløveret Harley Quinn, King Shark, Deadshot og Captain Boomerang, som skal nedkjempe onde varianter av Supermann, The Flash og flere. Det er likevel fremdels mulig å spillet det alene.

Suicide Squad: Kill the Justice League slippes 2. februar til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Nytt rollespill fra tidligere The Witcher-utviklere skal hete Dawnwalker

Siste fra forsiden