Suicide Squad: Kill the Justice League

Måtte stenge ned Suicide Squad umiddelbart etter lanseringen

Rocksteady jobber med en løsning.

Warner Bros. Games

Mandag gikk startskuddet for Suicide Squad: Kill the Justice League. «Early access»-lanseringen – tilgjengelig for de som betalte ekstra – ble imidlertid en tjuvstart, og allerede etter en snau time måtte hele greia legges ned igjen.

Spillere som fikk logget seg inn oppdaget nemlig at alle historieoppdragene allerede var fullført. For å fikse feilen valgte utvikler Rocksteady å stenge serverne, og ettersom Suicide Squad krever en aktiv nettilkobling har det derfor vært umulig å faktisk spille det.

– Vi er klar over at flere spillere opplever en feil hvor de logger på spillet for første gang og historien er fullført. For å fikse denne feilen vil vi gjennomføre vedlikehold på spillets servere. Mens det pågår vil spillet være utilgjengelig. Vi forventer at dette vil ta flere timer, forklarte utvikleren på X (tidligere Twitter).

Suicide Squad: Kill the Justice League.
Warner Bros. Games

Seks timer senere var Rocksteady ute igjen for å melde at det hadde identifisert problemet. Målet var da å teste en løsning og få spillet tilbake på nett igjen så fort som mulig, men i skrivende stund er det fortsatt nede for telling.

Suicide Squad skapte allerede mye oppstyr i tiden før lansering. En presentasjon av spillet i fjor ble kraftig kritisert av fans, som blant annet var misfornøyd med kravet om nettilkobling. Det endte med en lengre utsettelse, som altså ikke klarte å redde spillet fra ytterligere dramatikk.

Suicide Squad: Kill the Justice League lanseres offisielt den 2. februar, for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Neste Deus Ex-angivelig kansellert »

Siste fra forsiden