Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League angivelig utsatt igjen

Kommer etter krass kritikk mot spillets nyeste presentasjon.

Warner Bros.

Suicide Squad: Kill the Justice League vil likevel ikke lanseres i mai. Det melder Bloomberg torsdag kveld.

Kilder med kjennskap til situasjonen forteller til nettstedet at datoen har sklidd ut til en gang senere i år. Akkurat når det blir er foreløpig ikke spikret, men målet er altså i løpet av 2023.

Den nyeste Suicide Squad-presentasjonen fikk ingen god mottakelse.

Ryktet om utsettelse kommer drøye to uker etter at spillet dukket opp under Sonys nyeste State of Play. Utvikler Rocksteadys presentasjon fikk imidlertid ingen god mottakelse, og fans klagde blant annet på games as a service-modellen og krav om Internett-tilkobling selv i enspiller.

Hvorvidt spillets forsinkelse kommer på bakgrunn av denne kritikken er imidlertid uklart. Bloombergs Jason Schreier påpeker at denne typen utsettelse – som maks blir på 6-7 måneder – ikke gir nok tid til å endre på spillets kjernemekanikker. I stedet tror Schreier at det handler om finpuss.

Suicide Squad: Kill the Justice League ble først avduket for snart tre år siden, og er det neste actionspillet fra Batman: Arkham-utvikler Rocksteady Studios.

Man får spille som de fire Suicide Squad-gærningene Harley Quinn, King Shark, Deadshot og Captain Boomerang, som sammen skal redde verden fra slemme versjoner av Supermann, The Flash og flere. Spillet kan oppleves alene eller med opptil tre venner.

Utgiver Warner Bros. har så langt ikke uttalt seg om utsettelsesryktene.

LES OGSÅ: Telltale flytter The Wolf Among Us 2-lanseringen til 2024 »

Siste fra forsiden