Rocksteady + Suicide Squad

Batman-utviklerne bekrefter at de lager spill om Suicide Squad

Blir vist fram i slutten av august.

Rocksteady Studios

Det har lenge florert rykter om at Rocksteady Studios, utviklerne av de populære Batman: Arkham-spillene, har noe stort på gang, og nå vet vi endelig hva. Som tidligere antatt av blant annet Eurogamer, får vi servert et spill basert på den unike Suicide Squad-tegneserien.

Dette bekrefter Rocksteady selv i en tweet fredag ettermiddag. Suicide Squad er som kjent en fyrig ansamling av skurker med Harley Quinn, Deadshot, Joker, Poison Ivy og Killer Croc som noen av det mest kjente medlemmene. De bytter som regel på å redde dagen og skape ugagn om hverandre.

I den samme tweeten ser det ut til at det er sistnevnte de er ute etter denne gangen, når de tilsynelatende har selveste Superman i skuddlinjen.

Også dette stemmer godt overens med de tidligere ryktene, hvor det blant annet kom fram at spillet er tett knyttet opp mot slagordet «Kill the Justice League».

Mer vet vi foreløpig ikke, men det loves at spillet skal vises fram under et kommende DC Fan Dome-arrangement den 22. august i år. Inntil det er det bare å følge med og kanskje spille gjennom noen av Arkham-spillene på nytt for å varme opp.

LES OGSÅ: The Pathless ser ut som et spinnvilt Journey i ny trailer »

Siste fra forsiden