The Pathless

The Pathless ser ut som et spinnvilt Journey i ny trailer

Abzû-skapernes neste spill lar deg skli og sveve lynraskt gjennom en stor, åpen verden.

Hvis det var noen som helst tvil om at hjernen bak Abzû en gang jobbet sammen med utviklerne av Flower og Journey, er det ikke det lenger etter å ha sett den nyeste traileren for The Pathless.

Abzû-skapernes neste spill ser nemlig litt ut som et skikkelig spinnvilt Journey i den seks minutter lange og tidvis svært intense gjennomgangen vi fikk se under torsdagens State of Play-sending.

Fyrige fiender.
Giant Squid

I The Pathless inntar man rollen som en jeger som ved hjelp av en magisk bue og ørnen sin kan skli, løpe og sveve lynraskt gjennom en stor, åpen verden.

Man oppnår større og større fart ved å skyte piler på kuber som svever rundt omkring på kartet, og ørnen lar deg deretter flakse høyt over trekronene.

Den nye traileren lot oss i tillegg se nærmere på hvordan man må bruke en kombinasjon av de to for å løse utfordringer, hoppe over plattformer og bekjempe digre ildmonstre som dukker opp med ujevne mellomrom.

Man kan i tillegg oppdage større innendørsomgivelser med unike gåter og krystaller som så kan brukes for å gjøre ørnen sterkere. Og selvfølgelig kan man klappe den. Ørnen altså.

The Pathless lanseres på PlayStation 5, PlayStation 4 og PC innen utgangen av 2020.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Abzû »

Siste fra forsiden