Suicide Squad - Batman

– Warner Bros. lager Suicide Squad-spill i tillegg til nytt Batman

Ifølge rykter skal begge avdukes i august.

Konseptkunst fra Batman: Arkham Knight.
Warner Bros. Interactive Entertainment

Rykter om et nytt Batman-spill fra Warner Bros. har florert i lang tid. Nå tyder ting på at selskapet også pusler med et spill basert på en annen DC Comics-serie – nemlig Suicide Squad.

Den nye runden med rykter dukket opp i helgen, med oppdagelsen av de to nylig reserverte domenenavnene SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com. og SuicideSquadGame.com.

Ifølge Eurogamer er det Warner Bros. som står bak begge nettstedene, som er knyttet til et nytt spill fra Batman: Arkham-skaper Rocksteady. «Kill the Justice League» skal angivelig både være en kandidat til Suicide Squad-spillets endelige navn og en beskrivelse av hva spillet går ut på.

Videre hevder Eurogamer at domenenavnet GothamKnightsGame.com – som også ble avdekket – holdes av for Warner Bros. Montreals Batman-spill. Begge spillene skal etter sigende få sin offisielle avduking på et DC Fandome-arrangement i august, men fans bør ikke forvente voldsomt detaljrike avsløringer.

Midt oppi det hele ryktes det også at spillavdelingen til Warner Bros. er til salgs. CNBC melder at eier AT&T er på jakt etter kjøpere, og Take-Two, EA og Activision Blizzard skal være blant de som har meldt interesse.

Et oppusset Diablo 2 kan komme senere i år.
Ryktene om en «Remaster» vokser seg stadig sterkere »

Siste fra forsiden