Batman: Arkham Legacy

Rykte: Snart kommer traileren til det nye Batman: Arkham-spillet

Og nå vet vi trolig hva spillet heter.

Skjermbilde fra Batman: Arkham Knight.
Warner Bros.

Rocksteady Studios tok verden med storm med sin svært kritikerroste Batman: Arkham-trilogi, men etter at den seneste tittelen Arkham Knight kom ut i 2015 har det vært stille. Nå ser det ut til at det neste innslaget er nært forestående.

Nettstedet Comicbook melder at det har dukket opp rykter om at en trailer fra det neste Batman: Arkham-spillet skal vises på Game Awards-utdelingen i desember.

Ryktene stammer fra YouTube-kanalen SLCMOF, som hevder å ha fått opplysningene fra en troverdig kilde med godt rulleblad. Kilden støttes også av Twitter-kontoen The Arkham Channel.

Batman: Arkham Legacy

Skjermbilde fra Batman: Arkham Knight.
Warner Bros.

Ifølge SLCMOF er det Batman: Arkham Legacy som er navnet på det neste spillet i serien, men utover dette vet vi fint lite.

Troverdigheten til ryktene forsterkes av det faktum at utvikleren av de tre første spillene, Rocksteady Studios, i september i fjor la ut stillingsannonser hvor de søker etter utviklere til det de kalte en «highly anticipated AAA-title».

Noen av stillingsannonsene søker etter folk med kjennskap til tegneserier, film og annen populærkultur, som altså indikerer at det dreier seg om et nytt superheltspill.

Som Comicbook peker på la utgiveren av Arkham-serien, Warner Brothers, dessuten ut en teaser den 23. september i år med teksten «Capture the Knight» og en animasjonsloop med gåtefulle symboler.

Game Awards-utdelingen går av stabelen den 12. desember, og da vil vi altså finne ut om ryktene er sanne.

Batman: Arkham-spillene er noen av de meste kritikerroste superheltspillene noensinne. Her på verket ble det Arkham Asylum og Arkham Knight belønnet med 9 av 10 poeng av våre anmeldere, mens Arkham City ble tildelt full pott.

Les også: Nå vil Kojima lage «det skumleste skrekkspillet» »

Siste fra forsiden