Batman: Arkham-utvikleren søker etter talenter til ny AAA-tittel

Rocksteady har ambisjoner om minst 90 poeng på Metacritic.

Warner Bros.

Det britiske studioet Rocksteady Studios, som har oppnådd stor anerkjennelse med sine Batman: Arkham-spill, har holdt sitt neste prosjekt meget hemmelig. Ambisjonene er imidlertid svært høye, melder blant andre Eurogamer.

En bunke stillingsutlysninger fra studioet den siste tiden indikerer nemlig at studioet jobber med det de på originalspråket kaller en «highly anticipated AAA-title», altså det man på norsk kan kalle en stortittel.

Rykter om Supermann-spill

Klarer Rocksteady å gjenta suksessen fra Batman Arkham-spillene?

I annonsene opplyser Rocksteady at de sikter mot en Metacritic-sum på minst 90 poeng, en bragd studioet klarte både med Batman: Arkham Asylum og Batman: Arkham City.

Det nye spillet vil bli utviklet for den neste generasjonen plattformer, men utover dette er det fint lite vi ennå vet om det neste spillet fra studioet.

Noen av stillingsannonsene søker etter folk med kjennskap til tegneserier, film og annen populærkultur, som kan tyde på at det dreier seg om nok et superheltspill.

Ifølge Eurogamer har det svirret rykter om at Rocksteady jobber med et Supermann-spill, men dette er altså kun rykter på nåværende tidspunkt.

Mange hadde forventet at studioet skulle vise frem sin neste tittel på årets E3-messe. I den forbindelse publiserte Rocksteady-grunnlegger Sefton Hill en Twitter-melding hvor han beklaget overfor fansen og lovet å dele mer informasjon så snart som mulig.

Nylig kom det imidlertid et annet kritikerrost superheltspill: Spider-Man er både silkemykt og superengasjerende »

Siste fra forsiden