Gøy på landet

Family Farm forsøker å gi et realistisk bilde av det å drive bondegård.

Det tsjekkiske studioet Hammerware er snart ferdige med Family Farm, et spill hvor du får i oppgave å drive en liten familiebondegård. Spillet ser ut til å bli en slags blanding av Sim Farm og The Sims.

Den familieeide gården din drives av flere «sims-aktige» personer, med ulike egenskaper og behov. Handlingen foregår over en generasjon, og underveis vil du oppleve at figurene blir eldre og får barn som vokser opp for å ta over driften.

Her bor gamle MacDonald.

Utviklerne sier at målet deres er å lage en interaktiv modell av en bondegård, samtidig som du får oppleve ti forskjellige historier som finner sted i løpet av et livsløp.

Som bonde får du ha husdyr som hester, kyr, sauer og høns, og du får dyrke frukt, grønnsaker og ulike kornsorter. Du må også ta hensyn til sesongene og været. Pengene du tjener kan du bruke på å forbedre huset og bondegården din.

Family Farm lanseres på nettet 15. april, og kommer til PC, Mac og Linux. I mai vil den nederlandske utgiveren Iceberg Interactive gi ut PC-versjonen i fysiske spillbutikker, også i Skandinavia.

Og nei, spillet er ikke inspirert av FarmVille.

Siste fra forsiden