Grafikkbauta selger som smurt

Infinity Blade er tidenes raskest selgende spill i App Store.

Infinity Blade, det første mobilspillet til Epic Games og Chair Entertainment, har rukket å bli en snakkis på nulltid. Flere aspekter skal nok ha æren for det, men spillet har mottatt særlig lovpris for svært imponerende teknisk ytelse. Det har gitt avkastning.

Rimelig imponerende saker å ha i lomma.

Ifølge det App Store-fokuserte nettstedet Appmodo er det nemlig tidenes raskest selgende spill i den digitale butikken. Dermed jekker det hjernetrimspillet Cut The Rope ned til andreplass.

Halvoffisiell statistikk fra Apples egne Game Center-tjeneste antyder at spillet har blitt kjøpt og spilt av i overkant av 270 000 mennesker, til en pris på 6 dollar per utgave. Det vil si at spillet har tjent over 9,5 millioner kroner på bare fire dager i salg. Dermed totalknuser det Cut The Ropes tidligere rekord, som var på 6 millioner kroner i løpet av ti dager.

Ifølge Epic-sjef Mark Reins offisielle Twitter-konto skal de faktiske salgstallene være enda litt høyere. Det trives nok spillselskapet, som også er kjent for storserier som Unreal og Gears of War, svært godt med. De har også uttalt at de ønsker å satse mer på mobilspill i tiden som kommer.

Siste fra forsiden