Gran Turismo 4 ute i starten av mars

I november kunngjorde SCEE at Gran Turismo 4 var ferdigutviklet. Språklige tilpasninger gjorde at Europa likevel måtte vente, men nå ser det ut til at bilspillet havner i norske hyller første halvdel av mars.

Nordisk Film Interactive, som distribuerer alle PlayStation-produkter i Norge og resten av Norden, forteller til Gamer.no at de håper og tror på en Gran Turismo 4-utgivelse enten 11. mars eller 16. mars. Grunnen til at vi europeere har vært nødt til å vente lenger enn japanere og amerikanere er at Sony ønsket å lansere spillet samtidig i hele Europa, og at oversettingen til de ulike europeiske språkene tar lang tid.

Det er knyttet store forventninger til Gran Turismo 4. De tidligere spillene i serien har med få unntak høstet lovord fra media og spillere, og den kommende utgaven er en av årets mest lovende PlayStation 2-eksklusive titler. Spillet inneholder en ny fysikkmotor som skal sikre enda mer realisme, samtidig som det lover å være mer tilgjengelig for nybegynnere enn tidligere spill i serien har vært.

Med over 500 autentiske biler (inkludert, for første gang i seriens historie, kabrioleter) og en hel haug med baner, skulle spillet i alle fall ha mye å by på. Grafikken skulle heller ikke skuffe noen, da Gran Turismo 4 ser ut til å bli et av de lekreste PlayStation 2-spillene så langt.

Vi vil naturligvis publisere vår mening om spillet i en anmeldelse når lansering nærmer seg, men inntil videre kan dere kose dere med disse ferske skjermbildene:

Siste fra forsiden