Gran Turismo 4 utsatt i Europa

Det er ikke lenge siden Sony gikk ut og sa at Gran Turismo 4 skulle lanseres før jul over hele verden. Nå ser det ut som de har ombestemt seg.

Amerikanere og japanere kan fortsatt glede seg til å spille Gran Turismo 4 i år, men vi europeere må etter alt å dømme vente til over nyttår. I følge nettstedet til bladet GameInformer har nemlig Sony endret utgivelsesdatoen til første kvartal neste år, samtidig som de skal ha fortalt utvalgte spillforhandlere at utgivelsen sannsynligvis vil komme mot slutten av februar en gang.

Som kjent gikk Sony for en tid tilbake ut med en verdensomspennende utgivelsesdato i desember. Etter en serie utsettelser som etter alt å dømme kom på grunn av problemer med implementeringen av spillets onlinemodus, så det ut til at Sony var fast bestemt på å lansere spillet før jul. Dette kom på bekostning av det problematiske onlinemoduset, som ble droppet fra spillet.

I en kommentar til nettstedet Eurogamer har Sony UK fortalt at det er lokaliseringen av spillet som skaper problemer. Utgiveren ønsker å gi ut GT4 samtidig i hele Europa, og dette innebærer at spillet skal oversettes til 13 språk før lansering, noe det rett og slett ikke er tid til. I stedet for å lansere den engelskspråklige versjonen først velger de å utsette hele den europeiske lanseringen til alle versjonene er ferdig.

Siste fra forsiden