Gran Turismo 4 utsettes igjen

Det er ikke lenge siden vi meldte om at dette svært etterlengtede spillet var blitt utsatt til sommeren. Nå er det utsatt på nytt.

I følge Sony er målet nå at spillet skal bli utgitt i USA til høsten. Når den europeiske utgivelsen kommer er ikke klart - vi håper naturligvis at den kommer omtrent samtidig med den amerikanske, men vi vil ikke bli overrasket om vi får se minusgrader på gradestokken igjen før spillet kommer til Norge.

Sony bekreftet også at spillets onlinemodus vil støtte opp til seks spillere, og at spillet vil støtte den nye 40GB PS2-harddisken som slippes på markedet i USA neste måned. Nøyaktig hvilke fordeler eiere av en slik harddisk vil ha i forhold til dette spillet er ikke offentliggjort enda.

Det er knyttet store forventninger til Gran Turismo 4. De tidligere spillene i serien har med få unntak høstet lovord fra media og spillere. Spillet inneholder en ny fysikkmotor som skal sikre enda mer realisme, samtidig som det lover å være mer tilgjengelig for nybegynnere enn tidligere spill i serien (med mulig unntak av Gran Turismo Concept 2002) har vært.

Med over 500 autentiske biler (inkludert, for første gang i seriens historie, kabrioleter) og en hel haug med baner, skulle spillet i alle fall ha mye å by på når det til slutt ruller inn i butikkene. Grafikken vil nok heller ikke skuffe noen, da GT4 ser ut til å bli et av de lekreste PS2-spillene så langt.

Siste fra forsiden