Gran Turismo 5 forbedres

Kazunori Yamauchi snakker om utviklernes planer for fremtiden.

Bilspillet Gran Turismo 5 er sannsynligvis årets mest etterlengtede utgivelse for PlayStation 3, og har blitt en stor salgssuksess for Sony og deres Polyphony Digital-studio.

Nam nam nam.

Selv om den japanske utvikleren tok seg god tid med spillet, er de ikke ferdige med å forbedre det. Studiosjef Kazunori Yamauchi har røpet noen av tankene deres via Twitter, og nettstedet Andriasang har oversatt.

Han forteller blant annet at den neste oppdateringen til spillet skal komme i løpet av måneden. I tillegg røper han en god del ting selskapet har jobbet med, og som forhåpentligvis kommer med i spillet etter hvert.

En av disse er mulighet til å laste opp YouTube-videoer. Dette var implementert i spillet, men måtte fjernes fordi det tok svært lang tid å lage filmene. Grunnen til dette var at konsollen ikke har nok minne, men Polyphony prøver fortsatt å få det til å fungere.

Nam nam nam 2.

Minneproblemer er forøvrig også grunnen til at spillet kun kan følge bevegelsene til hodet ditt (for å bevege kameraet) i arkademodus.

Yamauchi røpet også at utvikleren ønsker å implemenentere en funksjon som lar deg kjøre uten noe visuelt grensesnitt (HUD) på skjermen. I tillegg får spillerne ny «lounge»-funksjonalitet og vi loves også et «credits» og erfaringssystem for onlinespilling. Men dette må vi nok vente en stund på.

På spørsmål om selskapet ville implementere en mulighet til å kjøre fritt rundt i byen, fortalte Yamauchi at dette var noe de opprinnelig hadde lyst til å legge inn, men at det ikke var mulig.

Yamauchi har også bekreftet at spillets skademodell får en oppdatering i løpet av måneden. For øyeblikket er skadene kun visuelle, men etter oppdateringen skal de også kunne påvirke kjøremodellen.

For å finne ut hva spillet har å by på akkurat nå, kan du lese vår anmeldelse.

Siste fra forsiden