Gran Turismo 5 i 2007?

Computer & Video Games har funnet noen rykter som tilsier at Gran Turismo 5 kommer i 2007, og at det blir hundre ganger mer detaljert enn forgjengeren.

Det britiske nettstedet Computer & Video Games har fått snusen i at det kroatiske bilmagasinet Auto Klub har kjørt et intervju med Kazunori Yamauchi, fra Polyphony Digital. Mesteparten av intervjuet var visstnok sentrert rundt biler, men Yamauchi skal også ha kommentert det neste store Gran Turismo-spillet i intervjuet.

I følge rapporten på C&VG, kommer spillet i 2007, og plattformen det lanseres på er selvfølgelig PS3 (spørsmålet om Gran Turismo 5 eller andre Gran Turismo-spill kommer til PC eller Xbox dukker til stadighet opp på forumet vårt, og svaret er alltid nei; Polyphony Digital eies av Sony, og Sony fokuserer på PlayStation).

Dessuten skal Yamauchi ha fortalt at spillet vil være omtrent hundre ganger mer detaljert enn Gran Turismo 4. Om dette gjelder grafikken, fysikken eller begge deler, vet vi ikke, men uttalelsen skal være i stil med Yamauchis tidligere tanker om PS3 i forhold til PS2. Det ble ikke sagt noe om skademodellering eller onlinespilling.

Vi har med andre ord ikke store mengder med ny informasjon om Gran Turismo 5 (og selv det vi har må tas med en viss klype salt, med tanke på at verken vi eller C&VG kan lese kroatisk, og dermed ikke har mulighet til å bekrefte rapportene). Men om informasjonen stemmer, ser det i alle fall ikke ut som Gran Turismo 5 blir noen lanseringstittel for PS3, som etter planen skal lanseres til neste år.

Siste fra forsiden