Grand Theft Auto 5 neste jul

På en teknologikonferanse I New York i går bekreftet visepresident for Take 2 Interactive lanseringsdatoen for neste spill i Grand Theft Auto-serien. Alt tyder på at det femte spillet kommer i hyllene i løpet av fjerde kvartal neste år, altså i god tid før julesalget.

Take 2 fortalte ingenting om tittelen kommer på andre plattformer enn PlayStation 2, men vi går ut i fra at spillet også denne gangen blir eksklusiv på PlayStation 2 for en periode, for så å bli lansert på PC og andre plattformer. Take 2 ville heller ikke kommentere spørsmål som rettet seg mot innholdet i oppfølgeren. Det ryktes likevel om et scenarioer lettere inspirert av Las Vegas og Los Angeles.

Det er ikke bekreftet hva som blir den faktiske tittelen på neste års Grand Theft Auto-spill, men etter at Rockstar North tidligere i år registrerte domenene www.gtasanandreas.com og www.grandtheftautosanandreas.com er det lett å tro at tittelen blir navngitt nettopp Grand Theft Auto: San Andreas.

Suksessen med Vice City var langt bedre enn planlagt, og mange lurer på hvordan det er mulig å overgå dette. Men Take 2 er optimiske og forklarer sitt syn på saken ved å fortelle at det er langt opp til fjelltoppen. Vi kommer tilbake med mer oppklarende informasjon rundt disse spillene så snart vi vet noe.

Siste fra forsiden