Grand Theft Auto IV

Rockstar har nå lansert den første traileren fra Grand Theft Auto IV.

Ved midnatt norsk tid nådde nedtellingen på det offisielle Grand Theft Auto IV-nettstedet null, og Rockstar Games lanserte den første traileren fra Grand Theft Auto IV. Naturlig nok var det svært stor pågang i starten, og det tok ikke mange sekundene før serverne deres brøt sammen under presset.

Travle gater i GTA IV

Den etterlengtede traileren begynner med å vise noen bilder fra en by som ser ut til å være New York (med kjente landemerker som Frihetsstatuen), før den fokuserer på spillets dag/natt-syklus og dynamiske skyggelegging ved å kjøre handlingen i rask film, slik at vi får se hvordan det travle bybildet påvirkes av solens gang over himmelen.

Til slutt hører vi en mann med russisk aksent. Han forteller at han har drept, drevet menneskehandel og generelt gjort mye kjipt. Nå har han imidlertid kommet til USA, og det ser ut som han ønsker å starte et nytt liv. I og med at dette er et GTA-spill, er det vel tvilsomt at han får lagt forbryterkarrieren bak seg, men vi kan jo krysse fingrene.

Rockstar har også gitt ut noen bilder fra traileren, som vi har lagt inn i bildegalleriet vårt. Vi vet fortsatt svært lite konkret om selve spillet, og det er heller ikke bekreftet at russeren i traileren faktisk er hovedpersonen i spillet (selv om det kanskje er ganske sannsynlig).

Grand Theft Auto IV skal lanseres samtidig til Xbox 360 og PlayStation 3, i oktober.

Siste fra forsiden