Gravity Rush 2 kommer til PlayStation 4 neste år

Forløperen pusses også opp til stuekonsollen.

Sony Interactive Entertainment

Under Sonys pressekonferanse på Tokyo Game Show i dag ble det avslørt at oppfølgeren til PlayStation Vita-eventyret Gravity Rush er under utvikling. Gravity Rush 2 vil komme til PlayStation 4 i 2016, og en ny trailer til spillet kan du se nederst.

Dette er første gang vi har fått se spillet, etter at Sony viste fram konseptbilder av det nye Gravity Rush-prosjektet i 2013.

I påvente av oppfølgeren vil det første Gravity Rush-spillet også komme til PlayStation 4, i en oppskalert og finjustert pakke med alle utvidelser og ekstrainnhold inkludert. Spillet har fått bekreftet utgivelsesdato 10. februar 2016 i europeiske områder.

Kat vender tilbake

Kat har en katt. Raven har en ravn. Enkelt og greit.

I traileren tyder alt på at man igjen tar på seg rollen som Kat, en «shifter» med magiske evner som kan kontrollere tyngdekraften i det første spillet. Byen Hekseville ser også ut til å være senteret hvor spillet finner sted. Den mystiske «shifteren» Raven, som forfølger Kat i det første spillet, vender også tilbake.

Det var vage tegn til flerspiller samarbeid mot slutten av traileren, men dette har ikke blitt bekreftet.

Alt i alt ser det ut til at det kan forventes et noe vakrere og mer detaljert spill enn det vi fikk på Vita i 2012, med tilsynelatende like spillmekanikker. Vi ser Kat kjempe mot monstre og fly over hustakene i Hekseville i høy fart sammen med den magiske katten hun fikk evnene sine fra.

Selv om PlayStation Vita har sett bedre dager, synes vi den er god.
Fire grunner til at PlayStation Vita er en knallbra konsoll »

Siste fra forsiden