Deadly Premonition til Europa

Grøsser fra Rising Star

Det omdiskuterte skrekkspillet kommer senere i år.

Xbox 360-spillet Deadly Premonition foregår i en liten by hvor en lokal skjønnhet akkurat har blitt myrdet. Sheriffen kan ikke løse saken alene, så FBI-agent Francis York Morgan blir sendt til byen for å rydde opp. Francis er en eksentrisk fyr som løser saker ved intuisjon i like stor grad som logikk, og innbyggerne han møter i løpet av etterforskningen er ikke mindre sære.

Ekkel dame.

Underveis i etterforskningen begynner Francis å oppleve høyst besynderlige ting og se skremmende visjoner. Flere mord blir begått i byen, og alt sammen ser ut til å ha tilknytting til en morder fra gamle legender. Hvis oppsettet virker kjent har du kanskje sett TV-serien Twin Peaks.

Deadly Premonition er en blanding av etterforsking og action. Når de merkelige visjonene til Francis blir litt vel realistiske må du fram med pistolen for å holde dem unna.

Spillet har fått svært variert kritikk i USA, hvor det ble lansert tidligere i år. Nå er det på vei til Europa, slik at vi kan gjøre opp vår egen mening om det.

Utgivelsen vil finne sted i løpet av årets siste kvartal, og det er Rising Star som tar jobben med å bringe spillet til butikkene.

Spillrulett
1416 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden