Grøsserspill til DS

Det er tid for å skru av lysene, trekke for gardinene og utforske The Ward, et grøsserspill for Nintendo DS.

Renegade Kid har kunngjort grøsserspillet The Ward, hvor du spiller en stakkar som våkner opp helt alene i et forlatt sykehus. Det vil si, forlatt er kanskje ikke riktig ord – noen har nemlig brukt stedet til å utføre groteske vitenskapelige eksperimenter, og resultatene av disse vandrer fortsatt rundt i hallene, på jakt etter levende mat.

Spillet fokuserer imidlertid ikke bare på action. Ved hjelp av den trykksensitive DS-skjermen må du finkjemme de tredimensjonale omgivelsene på jakt etter spor som kan hjelpe deg å finne ut hva som har skjedd og hvordan du skal komme deg bort fra det grufulle sykehuset du er fanget i.

Eierne av sykehuset har ikke betalt strømregningen på en stund, og er derfor rimelig mørkt og dystert. Heldigvis finner du en lommelykt, og du kan selv kontrollere lysstrålen. Dermed får du mulighet til å utforske selv de mørkeste korridorene i sykehuset, for å finne ut nøyaktig hva slags slimete kryp med skarpe tenner som venter deg der.

Ellers loves vi trådløs flerspiller, våpen fra den virkelige verden og grafikk som presser maskinvaren i Nintendos vesle konsoll til det ytterste. Renegade Kid håper å lansere spillet til høsten, men det ser ikke ut som de har sikret seg en utgivelsesavtale enda.

Siste fra forsiden