Nordavind Counter-Strike

– Grunnen til endringen er nok mangelen på erfaring i det forrige laget

Tirsdag ble det norske Nordavind-laget kjent. Onsdag kveld annonserer klubben også sin internasjonale Counter-Strike-satsing.

Sindre Stien/Telialigaen

Tirsdag ettermiddag annonserte Nordavind sin splitter nye, helnorske lagoppstilling som blant annet skal konkurrere i vårens sesong av Telialigaen.

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND INTERNASJONALT

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel
Jørgen «Cromen» Robertsen
Jesper «TENZKI» Plougmann
Niels-Christian «Natosaphix» Sillassen
Kevin «HS» Tarn

Nå er det også klart hvem som skal representere klubben internasjonalt. At laget har hentet inn Niels-Christian «Natosaphix» Sillassen og Kevin «HS» Tarn kommer nok ikke som et sjokk for mange, da HLTV.org luftet disse ryktene tidligere denne måneden. Ruben «RUBINO» Villarroel forteller at de landet på disse på grunn av erfaring.

– Grunnen til endringen er nok mangelen på erfaring i det forrige laget. «HS» er en veldig god leder som kan bidra, og kommer med gode innspill som gjør ting for meg mye lettere, og «Natosaphix» er en erfaren AWP-spiller som har spilt flere store events som også hjelper. Det er ikke nødvendigvis noe spesielt bedre skuddkraft-messig enn «H4RR3» og «hallzerk», men med tanke på innspill og erfaring så har de nok litt mer å bidra med, forteller han.

LES OGSÅ: Nordavind satser på to lagoppstillinger i Counter-Strike

Jørgen «Cromen» Robertsen og Ruben «RUBINO» Villarroel har fått nye lagkamerater.
Sindre Stien/Nordavind

Disse to skal erstatte Haris «H4RR3» Hadzic som ikke fikk fornyet kontrakt inn i 2020, og Håkon «hallzerk» Fjærli som er ryktet til et nytt Dignitas-lag. Den nye internasjonale troppen skal delta i ESEA Mountain Dew League, som den forrige troppen kvalifiserte seg til i desember. Målet er helt klart å slå bra fra seg.

– Målsettingen akkurat nå er å kvalifisere seg til minoren og gjøre det bra i MDL. Ingen av delene kommer til å bli lett når vi er et helt nytt lag, men det er det vi har satt som mål for øyeblikket, forteller Villarroel.

Første mulighet til å se det ferske Nordavind-laget blir 30. januar klokken 20.00, når de møter Demolition Crew i første runde av ESEA MDL.

Siste fra forsiden