GTA: Europe og KOTOR 3?

MCV og PSM2 har gravd frem litt ubekreftet informasjon om det neste GTA-spillet, mens Gaming Horizon tror Obsidian jobber med KOTOR 3.

Computer & Video Games skriver at i følge det britiske bladet PSM2, har en representant for Rockstar bekreftet overfor dem at det neste GTA-spillet vil foregå i Europa, og at det vil komme med totalt seks byer fra hele kontinentet. Bladet skriver visstnok også at spillet blir PS3-eksklusivt, og at det vil bli offisielt kunngjort på årets E3-messe. PSM2 selv ser ut til å ta avstand fra ryktet, og har nylig sagt at innholdet i artikkelen kun var spekulering.

Det britiske magasinet MCV (som er et blad hvor leserne stort sett er folk innenfor spillindustrien) har også litt å si om et nytt GTA-spill. Deres kilder ser ut til å bekrefte at Rockstar ser seg om etter nye områder som de kan legge handlingen i GTA til, og at Europa er en het kandidat. Dessuten skriver de at spillet kommer til neste-generasjons konsoll.

Et annet rykte omhandler en etterfølger til Knights of the Old Republic 2. I følge nettstedet Gaming Horizon jobber Obsidian Entertainment med et spill for PS3 og Xbox 360, og selv om de ikke vet hvilket spill det er, tror de sjansene er store for at det er snakk om et nytt Knights of the Old Republic-spill. Et annet (og mer spennende) alternativ er selvfølgelig at Obsidian, som består av en rekke veteraner fra Black Isle Studios, jobber med noe helt nytt.

Til sist kan vi fortelle at alltid like trofaste GameSpot hevder at Activision har kansellert etterfølgere til Gun og True Crime 2, etter at disse spillene gjorde det dårligere enn forventet i julehandelen. At True Crime-serien stopper opp er det vel få som vil sørge stort over (i og med at det finnes en mengde spill i samme sjanger), men det er nok flere som synes det er trist om vi ikke får se en videreutviklet etterfølger til westernspillet Gun.

Siste fra forsiden