GTA Online får mer innhold neste uke

Mer skyting, flere biljakter og nye aktiviteter står på agendaen.

Det tok litt tid, men snart, veldig snart får vi bankrøveri for opptil fire spillere i GTA Online. I tillegg til de Hollywood-inspirerte «heist»-oppdragene som lanseres 10. mars, vil det også implementeres andre nye funksjoner og oppdrag du kan bryne deg på.

Ifølge Rockstar Games vil tre flerspillermodi låses opp etter hvert som du gjennomfører de ulike bankranene. Andre sideaktiviteter vil være fritt tilgjengelige i spillets «Freemode», der du utfører oppdrag på vegne av personer du kanskje kjenner igjen fra hovedhistorien.

Fra Grand Theft Auto V (Skjermbilde: Rockstar Games).

Lastebiler og beleiringer

Den første av de tre modiene, «Come Out To Play», minner om en mer sadistisk og overdreven versjon av politi og røver. Ett lag med jegere skal jakte på tre tungt bevæpnede personer som beveger seg til fots. Jegerne begrenses til sykler, firehjulinger og pumpehagler, men har uendelige liv. Fotgjengerne på sin side har bare ett liv, men tilgang på alle våpen i spillet.

Er du mer lysten på å angripe eller forsvare et bestemt sted kan kanskje «Siege Mentality» være noe for deg. Her skal fire spillere forsvare et punkt mot seks angripere med mange forskjellige typer våpen.

Til slutt har vi Terminator 2-inspirerte «Hasta La Vista», der syklister skal gjøre sitt aller beste for å slippe unna en gjeng trailersjåfører. Her er det ingen våpen involvert, bare hurtige reaksjoner og smidig manøvrering av kjøretøyene.

Oppdateringen kommer også med et nytt meldingssystem som lar deg kommunisere bedre med andre spillere. Har du konsollutgaven av Grand Theft Auto V kommer oppdateringen ut den 10. mars. PC-utgaven får med hele pakken inkludert ved lanseringen 14. april.

Grand Theft Auto V faller ikke i smak hos alle:
Vi ba GTA-skeptikeren om å teste det nyeste spillet »

Siste fra forsiden