GTA: San Andreas historie og nettsted

Rockstar Games har nå gitt ut de første detaljene om historien i Grand Theft Auto: San Andreas. I tillegg har de lansert spillets offisielle nettsted.

For fem år siden klarte Carl Johnson å komme seg ut av det harde livet i Los Santos, San Andreas, en by som langsomt er i ferd med å ødelegge seg selv takket være trøbbel med voldelige gjenger, narkotika og korrupsjon, og en by der filmstjerner og millionærer gjør det de kan for å unngå narkolangere og gjengmedlemmer.

Nå er vi tidlig på nittitallet. Carl blir tvunget tilbake; moren hans har blitt drept, familien har falt fra hverandre og alle hans barndomsvenner er på god vei mot katastrofe. På vei tilbake til nabolaget hans blir han anholdt av to korrupte politimenn og får skylden for et mord han ikke har begått. CJ blir tvunget ut på en reise som tar han over hele staten San Andreas, for å redde familien sin og ta kontroll over gatene.

Dette er historien til GTA: San Andreas, årets kanskje mest etterlengtede PS2-spill. Den ser kanskje enda mørkere ut enn tidligere GTA-historier, men ellers ser den ut til å bygge opp under akkurat det samme gameplayet vi kjenner fra tidligere: Du starter på bunnen, og må arbeide deg opp mot toppen. Vi klager ikke; det har fungert glimrende før, og hvis Rockstar North gjør jobben sin, vil det fungere glimrende igjen.

I tillegg til å ha frigitt detaljer om historien, har Rockstar lansert det offisielle GTA: San Andreas-nettstedet. Her finner du egentlig ingen ting du ikke vet fra før, om du har fulgt med på Gamer.no, men det er likevel et nettsted tilhengere av serien nok gjør klokt i å legge til i bokmerkene sine.

Siste fra forsiden