Grand Theft Auto V

GTA V satte ny salgsrekord etter at spillet var gratis på Epic Games Store

Take Two

Det er ingen hemmelighet at Grand Theft Auto V er god business for Rockstar og Take Two. Litt overraskende er det derimot at spillet faktisk plutselig begynte å selge bedre, og det etter at det var gratis på Epic Games Store tidligere i år.

Dette melder utgiver Take Two i en kvartalsrapport hvor administrerende direktør Strauss Zelnick forteller at Grand Theft Auto V solgte mer i de seks ukene etter gratisperioden enn i den samme perioden i noen foregående år.

Grand Theft Auto V er god business.
Rockstar

Med tanke på at spillet allerede er blant de mest solgte noensinne, kan det da være at det gikk med en del eksemplarer i mai og juni i år.

Gratisperioden førte også til at GTA Online knuste sin egen rekord for kjøp av «in-game»-innhold, samt at det kom flere nye spillere til flerspillerdelen enn noensinne siden spillets lansering.

I samme åndedrag kunne Zelnick også fortelle at spillet nå har solgt over 135 millioner kopier totalt, syv år etter den opprinnelige lanseringen på PlayStation 3 og Xbox 360 i 2013. Nå som spillet snart også kommer til neste konsollgenerasjon, er det ingen grunn til å tro at salgstallene stopper der.

LES OGSÅ: Minecraft har solgt over 200 millioner eksemplarer »

Siste fra forsiden