Minecraft har solgt over 200 millioner eksemplarer
(Foto: Microsoft)

Minecraft – 200 millioner

Minecraft har solgt over 200 millioner eksemplarer

Det er også ekstremt mange som er innom spillet hver måned.

Minecraft fyller elleve år i disse dager, og det feirer utgiverne ved å fortelle om noen av spillets nyeste bragder. I en nyhetsmelding avslører Microsoft at det nå har blitt solgt over 200 millioner eksemplarer av det populære bygge- og overlevelsesspillet.

Det betyr at spillet har solgt over 20 millioner nye kopier siden samme tid i fjor. Dette sørger for at Minecraft fortsatt innehar tronen som det mest solgte spillet noensinne. 

Minecraft er god business for Microsoft. Foto: Microsoft

En trygg havn med mange spillere

Som om ikke dette var imponerende nok, deler studioet også statistikk om hvor mange som spiller Minecraft: Det er visstnok mer enn 126 millioner spillere som er innom spillet hver eneste måned. Dette inkluderer antagelig den kinesiske gratisversjonen av spillet, som i fjor hadde over 300 millioner registrerte brukere.

Microsoft fortalte om spillets massive økning i popularitet tidligere i år, da spillet plutselig ble et trygt tilholdssted for mange som var fanget i hjemmekarantene. Dette bejubles ytterligere i den siste nyhetsmeldingen, hvor det legges ekstra vekt på hvordan spillerne har kommet sammen i denne utfordrende tiden.

I anledning elleveårsjubileet har også utviklerstudioet bak Minecraft byttet navn, fra bare «Mojang» til «Mojang Studios». Med på kjøpet fikk de også en splitter ny logo.

LES OGSÅ: Nytt rollespill basert på Minecraft er like rundt hjørnet »

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen