Minecraft Dungeons

Du må vente litt lenger på Minecraft-rollespillet

Men Minecraft Dungeons er ikke langt unna.

Minecraft Dungeons ble nettopp listet som et av spillene vi i Gamer.no ser mest frem til i april, men nå ser det ut til at vi må vente littegrann lenger på det nye rollespillet. Mojang har nemlig kunngjort at Minecraft nå skal lanseres den 26. mai.

Minecraft Dungeons ble først kunngjort i oktober 2018 og er inspirert av klassiske «dungeon»-spill, med grotteutforsking i ovenfra-og-ned-perspektiv.

Spillet går ut på å slåss mot fiender av ymse art, samle nytt utstyr og altså utforske grotter. Underveis kan man tilpasse figuren på en rekke ulike måter og låse opp unike hjelpemidler og våpenoppgraderinger man kan bruke til å utføre heftige spesialangrep.

Spill med andre

– Spilere kan forvente å besøke helt nye områder, satt i omgivelser de aldri før har sett i Minecraft-universet. Det blir en haug med nye fiender som alle er unike til dette spillet, og selvfølgelig helt nye sjefsmonstre, fortalte utvikleren om spillet.

Mojang

Spillet kan spilles alene, eller man kan slå seg sammen med opptil tre venner lokalt eller over nettet.

Vi tok en titt på Minecraft Dungeons i forbindelse med E3-messen i fjor og satt igjen med et positivt inntrykk.

– Jeg var noe skeptisk da jeg først hørte om spillet, men mang en negativ følelse gikk fort opp i røyk etter å ha testet spillet selv. Minecraft Dungeons er rett og slett nusselig, med en vakker visuell stil som holder seg trofast til det originale Minecraft samtidig som det virker noe lysere, klarere og moderne, skrev vår utsendte.

Spillet lanseres til PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One og Xbox Game Pass.

Les også: Microsoft har sluppet en gave til Minecraft-spillerne »

Siste fra forsiden