Minecraft: Dungeons er et helt nytt rollespill satt i det populære blokkeuniverset

Kommer til PC i 2019.

Minecraft-skaper Mojang har avduket et helt nytt spill satt til utviklerens velkjente blokkeunivers. Spillet, som går under navnet Minecraft: Dungeons, lanseres til neste år og skal ifølge studioet by på en helt ny type Minecraft-eventyr.

Utforsk mørke grotter

Minecraft: Dungeons er inspirert av klassiske «dungeon»-spill, med grotteutforsking i ovenfra-og-ned-perspektiv. Spillere kverker fiender og samler nytt utstyr, slik at de kan komme seg lenger inn i grottene for å bekjempe sterkere fiender og finne enda bedre utstyr.

– Spilere kan forvente å besøke helt nye områder, satt i omgivelser de aldri før har sett i Minecraft-universet. Det blir en haug med nye fiender som alle er unike til dette spillet, og selvfølgelig helt nye sjefsmonstre, forteller utvikleren.

Det hele kan oppleves alene, eller man kan slå seg sammen med opptil tre venner for å bryne seg på tøffere utfordringer med enda bedre belønninger.

En lanseringsdato er enda ikke bekreftet, men Minecraft: Dungeons skal altså slippes i løpet av 2019. Mens du venter kan du se den første traileren for spillet, som ligger i videovinduet øverst i artikkelen. Minecraft: Dungeons er foreløpig kun annonsert for PC, og utvikleren har ikke sagt noe om andre plattformer.

Ting går ikke helt på skinner for den planlagte Minecraft-filmen »

Siste fra forsiden