Guacamelee - Epic Games Store

Guacamelee og Guacamelee 2 er ukas gratisspill fra Epic-butikken

Opplev slagkraftig plattformaction.

Drinkbox Studios

Epic Games Store rullet torsdag ut to nye gratisspill. Denne gangen går det i Metroid-inspirert plattformaction, med både Guacamelee og oppfølgeren Guacamelee 2.

Guacamelee.
Drinkbox Studios

Spillene kan hentes ut frem til og med torsdag 22. juni. Alt du må gjøre er å stikke innom Epic-butikkens side for gratis spill, trykke deg inn på spillene og trykke knappen merket «Get». Du får tilgang via Epic-biblioteket ditt, der du beholder spillene selv etter tilbudet er avsluttet.

Guacamelee-serien tar spillere med på eventyr gjennom diverse elementer av meksikansk kultur. Her tar man rollen som Juan Aguacate, som må hoppe, klatre og grisebanke alt som står i hans vei. Begge spillene tilbyr lokal samarbeidsspilling for opptil fire spillere.

Guacamelee 2.
Drinkbox Studios

Vi likte det første Guacamelee-spillet svært godt da det kom ut i 2013. For anmelder Tobias Strøm-Blakstad holdt det til en åtter på Gamer.nos karakterskala, men skulle gjerne ønske at opplevelsen varte lenger.

– Guacamelee! kombinerer intens knappemosing med tradisjonell plattformhopping, og krydrer det hele med kreative interdimensjonale sprell. Resultatet er et av de artigste spillene på PlayStation hittil i år, som sprudler over av fantasifull action og meksikansk sjarm, lød konklusjonen den gang.

LES OGSÅ: Det supersjarmerende Party Animals har endelig fått lanseringsdato »

Siste fra forsiden