Guild Wars: Factions

NCsoft har nettopp sluppet den første videosnutten fra den kommende tilleggspakken til Guild Wars.

Factions er den første tilleggspakken til Guild Wars - et massivt internettbasert rollespill, som i hovedsak ble populært på grunn av et oppdragsbasert design som fjernet de kjedelige delene av denne typen spill. Eventyrere kan sette sammen grupper og dra på oppdrag sammen. Innenfor oppdragene har spillerne full frihet og mulighet til å manipulere landskapene, eksempelvis ved å bygge broer, åpne opp nye veier eller brenne ned skoger og rive landskapene i stykker med kjempemessige jordskjelv. I tillegg krevde ikke spillet noen månedsavgift, som ellers er vanlig i MMORPG-sjangeren.

Det nye kapittelet i Guild Wars vil introdusere spilleren for to nye yrker; leiemorder og ritualist. Leiemordere er blant annet spesialister på bakholdsangrep og raske bevegelser, mens ritualisten kan sammenkalle et variert utvalg åndelige skapninger i kamp. Vi kan også forvente oss nye oppdrag og fiender.

I tillegg får vi ikke minst et helt nytt asiatisk preget kontinent ved navn Cantha, som befinner seg sør for området spillerne ble kjent med i originale Guild Wars tar til. Factions er en frittstående utvidelsespakke, noe som betyr at du ikke trenger originale Guild Wars. Men hvis du eier begge, kan du overføre figurene dine mellom kontinentene med båt. Det er fremdeles ingen månedsavgift for å spille.

Traileren som ble sluppet nylig viser ulike områder fra det nye kontinentet og kamper mot monstre av ulik størrelse, akkompagnert av en mektig irsk-aktig orkestermusikk.

Guild Wars: Faction skal etter planen slippes i april. For mer informasjon kan dere ta en titt på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden