Guitar Hero er ingen lek

Logitech lanserer luksus-alternativ for entusiastene.

For noen er Guitar Hero et morsomt avbrekk i hverdagen - et tidsfordriv man skrur på etter å ha slengt av seg skoene i hjørnet og blandet et glass kald sjokolademelk som belønning for en produktiv dag. For andre, er det derimot blodig alvor.

Logitech har snappet opp at det finnes de som innehar en engasjement for de små plast-fjølene som ville gjort skam på de største gitarheltene. De sliter ut sine gitarkontrollere som vi andre sliter ut sokker, og gjør god nytte av klippekortet på den lokale spillbutikken.

Det sies at hvis man skal ha noe gjort skikkelig, må man gjøre det selv. Av den grunn lanserer nå Logitech sin egen gitarkontroller til Xbox 360. Denne luksus-utgaven kan skilte med blant annet trehals, gripebrett i rosentre, og metallbånd. Videre er strum-baren og knappene lyddempet, så vi slipper de ødeleggende knatrelydene midt under favorittsoloen.

Er du en av de overnevnte, eller bare en stakkar som driver på sin niende plastfjøl, kan du merke av august i kalenderen og begynne å spare opp de 199 euroene (eller rundt 1800kr) det koster å være kar.

Kilde: pressemelding

Siste fra forsiden