Half-Life 2: Episode Two

Her er en ny trailer fra Half-Life 2: Episode 2, og denne gangen er det fysikksystemet som demonstreres.

I Half-Life 2: Episode Two vil du fortsette utforskingen av områdene utenfor City 17. Vi loves nye våpen og fiender, og et nytt filmatisk fysikksystem, som er utviklet av Valves Gray Horsfield – som blant annet har jobbet med ødeleggelsesscenene i Peter Jackson-filmen King Kong og Ringenes Herre-filmene.

Dette fysikksystemet får vi stifte bekjentskap med i den nylanserte traileren, hvor vi også får noen hint om hva som kommer til å skje i den neste episoden av Valve sin episodiske Half-Life-trilogi. Half-Life 2: Episode Two er under utvikling for PC, PS3 og Xbox 360, og kommer som kjent i løpet av første kvartal neste år.

I tillegg til å ha gitt ut en ny Half-Life 2: Episode Two-trailer, har Valve akkurat kunngjort at 15 spill fra PopCap Games har blitt lagt ut for nedlastning og salg over Steam. De nylanserte spillene inkluderer Bejeweled 2, Astro Pop, Zuma Deluxe, Feeding Frenzy 2, Insaniquarium og Heavy Weapon. De fleste spillene er hjernetrimspill og enkle actionspill designet for raske omganger mellom større spillmåltider.

Det nyeste racingspillet fra Techland har også dukket opp på Steam. I GTI Racing får du stifte nærmere bekjentskap med den tyske bilfabrikanten Volkswagen, og spillet kommer med 15 typer Volkswagen Golf, en realistisk kjøremodell, en avansert grafikkmotor og massevis av baner. GTI Racing kan også kjøpes sammen med Xpand Rally.

Mer informasjon om PopCap-spillene GTI Racing og resten av spillene på Steam, finner du på tjenestens nettsted.

Siste fra forsiden