Half-Life 2: Episode Two

Valve har nå sluppet de tre første gameplay-filmene fra Half-Life 2: Episode Two.

I Half-Life 2: Episode Two vil du fortsette utforskingen av områdene utenfor City 17. Vi loves nye våpen og fiender, og et nytt filmatisk fysikksystem, som er utviklet av Valves Gray Horsfield – som blant annet har jobbet med ødeleggelsesscenene i Peter Jackson-filmen King Kong og Ringenes Herre-filmene.

Skjermbilde fra videodemonstrasjonen.

I tiden fremover vil Valve gi ut fem filmer som viser gameplayet i den nye episoden. Vi har allerede fått tilgang på de tre første filmene, som avslører noen av de nye områdene i Episode Two. I tillegg får vi en demonstrasjon av de tekniske forbedringene av spillmotoren Source, inkludert det nye partikkelsystemet og skyggeeffektene. Film nummer tre viser en mer åpen kamp med kjøretøyer.

Half-Life 2: Episode Two slippes for PC, Xbox 360 og PlayStation 3 i løpet av første kvartal 2007. PlayStation 3- og Xbox 360-versjonene av Episode Two inneholder originale Half-Life 2, samt Episode One.

Team Fortress 2 er også en del av Episode Two-pakken, samt et helt nytt skytespill kalt Portal, som finner sted i Half-Life-universet. Her er du væpnet med en hyggelig sak av et våpen som lar deg lage portaler. Disse kan du bruke til å teleportere deg selv eller objekter fra et sted til et annet.

Siste fra forsiden