«Hallzerk» i Dignitas

«Hallzerk» skal spille sammen med svenske Counter-Strike-legender

– Det er helt utrolig at jeg får mulighet til å spille med disse store legendene, forteller hovedpersonen selv.

Her er «Hallzerk» på sluttspillet i Telialigaen sammen med Nordavind. Nå blir det Dignitas.
Sindre Stien/Good Game

DISSE SPILLER FOR DIGNITAS

Vis mer

Håkon «Hallzerk» FJærli
Patrick «f0rest» Lindberg
Richard «Xizt» Landström
Adam «friberg» Friberg
Christopher «GeT_RiGhT» Alesund

Robin «Fifflaren» Johansson (trener)

Dignitas annonserte tirsdag sitt nye Counter Strike-lag. Det har lenge vært ryktet at norske Håkon «Hallzerk» Fjærli skulle signere for klubben sammen med tidligere Ninjas in Pyjamas-veteraner Patrick «f0rest» Lindberg, Richard «Xizt» Landström, Adam «friberg» Friberg og Christopher «GeT_RiGhT» Alesund. Dette ble bekreftet tirsdag kveld.

– Jeg tror nesten vi er mer glad over å ha fått med han («Hallzerk» red. anm.). Vi har spilt såpass lenge, så det å få inn en ung spiller med nye idéer og nye tanker om spillet er midt i blinken for oss, sa Adam «friberg» Friberg i et intervju med TV 2.

Robin «Fifflaren» Johansson, som spilte sammen med det legendariske laget som i sin tid vant 87 LAN-kamper på rad i Ninjas in Pyjamas, skal inn i klubben som trener.

– Det er som å få spille med Messi og Ronaldo på laget, de er virkelig de største stjernene i spillet. Så det føles helt utrolig, fortalte Fjærli til TV 2.

– Håper selvfølgelig broren min er stolt

Her er «Hallzerk» tidligere i vinter sammen med Nordavind. Han håper storebror er stolt.
Sindre Stien/Good Game

Da Gamer.no kom i kontakt med Fjærli tirsdag kveld var han i ekstase. Han forteller hvorfor han endte opp med å godta tilbudet fra Dignitas.

– Grunnen til at jeg valgte Dignitas er fordi at jeg får mulighet til å vise potensialet mitt mot bedre motstand og for et mye større publikum enn tidligere. Det er helt utrolig at jeg får mulighet til å spille med disse store legendene, hadde aldri trodd at det var en mulighet for at jeg skulle komme på lag med dem.

Videre bekrefter Fjærli at alle spillerne kommer til å bo hjemme hos seg selv, og ikke flytte sammen i samme hus.

Storebror Martin «hellzerk» Solbakken var førstemann til å kommentere på HLTV.org sin artikkel om laget, Fjærli håper at storebror er veldig stolt.

– Håper selvfølgelig broren min er stolt over at jeg har klart å bli proff, og får mulighet å spille med disse store legendene som han en gang i tiden spilte mot, og så opp til.

Flere av spillerne på det tidligere Ninjas in Pyjamas-laget som nå er del av Dignitas la opp for en stund siden, eller har vært uten klubb over lengre tid. Likevel hevder Fjærli at laget skal hevde seg.

– Målet er å vise at vi hører hjemme i toppen og kan vinne turneringer samtidig som vi skal slå de beste lagene, avslutter Fjærli.

Les også
– Veldig takknemlig for at jeg får en ny sjanse

Siste fra forsiden