Halo: Combat Evolved - beta

Halo: Combat Evolved skal i gang med betatesting på PC i februar

Fans kan få sjansen til å prøve flere deler av spillet.

Illustrasjonsbilde fra Halo: Combat Evolved Anniversary på Xbox 360.
Microsoft Studios

Den trinnvise utrullingen av Halo: The Master Chief Collection på PC fortsetter med Halo: Combat Evolved Anniversary senere i år. Først skal spillet imidlertid ut i betatesting – eller «Flighting», som Halo-teamet kaller denne fasen – og 343 Industries lader opp til å slippe til utvalgte fans i februar.

Halo: Reach var det første spillet inkludert i PC-versjonen av The Master Chief Collection.
Microsoft Studios

Via sine nettsider forteller utvikleren at deltakere får prøve ut alt fra kampanje og flerspiller til tilpasning og progresjonssystemer. Målet er å få innsyn i hvordan alt fungerer når allmennheten får slippe til.

– For dette spillet ønsker vi å teste og få inn tilbakemeldinger på en rekke innhold før lansering i år. Disse områdene går inn i spillelementer som inkluderer validering av dedikerte servere, peer-to-peer-koblinger, krysspilling mellom Steam- og Windows-utgavene, nytt brukergrensesnitt for tilpasning i Halo: Combat Evolved og den kommende sesongen med progresjon i spillet, forklarer 343.

Plukker ut deltakere

Om du er interessert i å teste ut opplegget og villig til å gi tilbakemeldinger, må du først og fremst melde deg inn i Halos Insider-program. I brukerprofilen huker man så av for deltakelse i PC Flighting. Dette er riktignok ingen garanti for at du blir valgt ut, og 343 plukker deltakere basert på en rekke faktorer – inkludert hvor du bor, hvilken erfaring du har med tidligere Halo-spill, eller hva slags PC-rigg du sitter på.

Registrerte brukere må laste opp en såkalt DXDIAG-fil, som forteller utvikleren akkurat hva slags komponenter du har i PC-en din. Registrerte brukere må sørge for å ha en oppdatert e-postadresse slik at utvikleren kan ta kontakt.

Et nytt Halo-spill er også på vei.
Halo Infinite kommer til Xbox One og Xbox Series X senere i år »

Siste fra forsiden