Halo: The Master Chief Collection - Xbox Series X

Nestegenerasjons­behandling for Halo-samlepakka i november

Lokker med 120 bilder per sekund og 4K-oppløsning på Xbox Series X

Microsoft

Med utsettelsen av Halo Infinite blir det enda en stund til vi får spille et nytt Halo på Xbox Series X/S. I mellomtiden kan fans riktignok trøste seg med en oppusset variant av Halo: The Master Chief Collection, som rulles ut om en snau måned.

Som Microsoft forteller på Twitter er nestegenerasjonsbehandlingen for samlepakka klar til 17. november. Spillet er optimalisert for de nye konsollene, og byr blant annet på 120 bilder i sekundet i både kampanjemodus og flerspiller.

På Xbox Series X kan oppløsningen dyttes helt opp til 4K. Den kraftigere av de to maskinene skilter også med forbedringer til lokal flerspiller, men akkurat hva det innebærer har vi ikke fått vite.

De som allerede eier The Master Chief Collection får oppgraderingen uten ekstra kostnad. Xbox Game Pass-abonnenter kan også hoppe rett inn og spille så mye de vil så lenge abonnementet er aktivt.

Hva fremtiden til Halo angår er det ikke godt å si når det neste nye spillet kommer. Halo Infinite skulle egentlig slippes samtidig med Xbox Series X/S, men ble utsatt i sommer. Utsettelsen ble kunngjort i kjølvannet av kritikk rettet mot en lengre trailer for spillet, som ikke sto til fansens forventninger.

LES OGSÅ: Halo Infinites flerspillerdel blir gratis for alle »

Siste fra forsiden